Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Hasan Can Kaya Sehidin Ailesine Ev Aldi

Haluk Levent ve Hasan Can Kaya: Şehit Ailesinin Evinin Yeniden İnşası

Şehit Müslüm Özdemir'in Ailesine Yeni Bir Yuva

AHBAP Derneği'nin kurucusu Haluk Levent ve komedyen Hasan Can Kaya, geçtiğimiz hafta Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir'in ailesine yeni bir ev inşa edeceklerini duyurdu.

Şehit Ailesinin Dramı

Irak'ın Metina bölgesinde şehit olan Müslüm Özdemir'in ailesi, Kahramanmaraş depreminde evlerini kaybetmişti. Depremin ardından çadırda yaşamak zorunda kalan aile, büyük bir üzüntü içindeyken, Haluk Levent ve Hasan Can Kaya'nın yardım eli yetişti.

Birlik ve Dayanışmanın Önemi

Haluk Levent, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Şehitlerimizin ailelerini yalnız bırakmayacağız. Hasan Can Kaya ile birlikte Müslüm Özdemir'in ailesine yeni bir yuva inşa edeceğiz. Birlik ve dayanışma içinde yaraları birlikte saracağız" ifadelerini kullandı.

İyilik Yolunda Devam

Haluk Levent ve Hasan Can Kaya, AHBAP Derneği aracılığıyla depremzedelere yardım etmeye devam ediyor. İkili, deprem bölgesinde çadırlar kuruyor, gıda ve diğer ihtiyaç malzemelerini dağıtıyor.

Topluma Model Olma

Haluk Levent ve Hasan Can Kaya'nın şehit ailesine ev inşa etme kararı, toplumda iyilik ve dayanışmanın önemini vurgulayan bir örnek niteliğinde. Bu hareket, zor zamanlarda bile bir arada durmanın ve ihtiyacı olanlara yardım etmenin ne kadar önemli olduğunu hatırlatıyor.


Comments